Frokostordning i Horsens

Vi tilbyder en sund, varierende og lækker frokostordning til alle virksomheder i Horsens. Ønsker I at få maden leveret helt klar til servering, så er vores frokostordning i Horsens bestemt noget for jer.

Hos os kan I vælge mellem en frokostordning fra 5 rigtig gode køkkener i Horsens: Sahners Foodservice, HBK Café, Vejle Smørrebrød, Camillas Dinér og Hårby Slagteren. På den måde kan I være sikre på en frokostordning, hvor der er noget til enhver smag. Vi har priser fra 40 kr. pr. kuvert.

Varieret firmafrokost

I kan vælge at blive ved det ene af vores køkkener, men I kan også vælge at skifte rundt mellem dem alle 5, for at få masser af variation i jeres frokostordning til alle ansatte i jeres virksomhed i Horsens. Vi anbefaler jer dog at blive ved et køkken i mindst fire uger for at opleve køkkenets fulde potentiale.

Prøv det nye køkken

350


I Vejle ligger en lille smørrebrødsforretning, som I nu kan få rigtig lækker frokost fra. Hos Vejle Smørrebrød er maden klassisk dansk, og altid tilberedt med friske råvarer fra sæsonen. Selvom navnet antyder, at køkkenet kun laver smørrebrød, får I en rigtig lækker frokostbuffet med både varm ret, salatbar, ost, pålæg, groft brød, rugbrød og selvfølgelig kage. God appetit!

Læs om Vejle Smørrebrød.

Vi skulle hilse fra Indien!

Børn I Bil _red

I februar besøgte to af vores medarbejdere vores skole og gadekøkken i Indien. De mødte børnene på skolen, tog dem med på udflugt til Gingee Fort. Medarbejderne var også forbi gadekøkkenet, som vi har støttet med mikrolån. Det drives af to søstre, som forsørger hele deres familie vha. indtægten fra boden. I gadekøkkenet sælges krydrede vegetariske retter som fx rispandekager, kikærtesalat og masser risretter. 

Læs om skoleprojektet & gadekøkkenet

Send os dine oplysninger, så hører du fra os.