Sund frokost på arbejdspladsen med Firmasund


Sund frokostordning fyldt med smag

Vælge mellem fire Firmasunde køkkener hos Frokost.dk. Deres buffet lever op til en række kriterier inden for sundhed, som er inspireret af Fødevarestyrelsens 10 kostråd, og fastsat af vores diætist.

Med de Firmasunde køkkener støttes I i at tage de sunde valg og undgå de usunde, så I får en sund frokost. Buffeten giver jer rig mulighed for at få masser af kostfibre, grove grøntsager, frugt og fisk hver dag. Med en sund frokostordning slipper I for at tænke over fedt- og sukkerindhold. De Firmasunde køkkener har allerede reduceret fedtet i kød og dressing samt erstattet kagen med en lækker sund snack.

En fællesnævner for vores Firmasunde køkkener er passionen og den store kærlighed til mad - og sund mad i særdeleshed. Med en sund frokost på arbejdspladsen garanterer vi en udsøgt kvalitet fra folk, der elsker at lave sund mad. Nedenfor kan I se de forskellige sunde køkkener, der leverer mad til en sund frokostordning på arbejdspladsen.

Firmasunde køkkener - godkendt af vores diætist

Storkøbenhavn Aarhus, Silkeborg og Skanderborg

 

 

 

Firma -sund -ex -tagline -transparent -bg

Er det tid til en sund arbejdsplads?

Firmasund er jeres sundhedspartner, når I ønsker sundhedstjek, sundhedsforløb, firmayoga, ergonomisk rådgivning, rygestop, mindfulness, stresshåndtering, teambuilding, sund frokost og meget andet.

Læs mere om Firmasund

Hør mere om Firmasund

Vil I høre mere om, hvordan I kan få en sundere arbejdsplads med Firmasund? Send os jeres oplysninger, så hører I fra en af vores konsulenter. Sammen gennemgår I mulighederne helt uforpligtende.

Nyhedsbrev fra Firmasund

Få vores nyhedsbrev hver 3 måned med seneste nyt fra Firmasund.

  • Spændende artikler
  • Opskrifter
  • Attraktive tilbud
  • Tips fra sundhedseksperter

Tilmeld jer her
Se tidligere nyhedsbreve