Frokostordning i Aarhus

Vi tilbyder varieret, lækker firmafrokost af høj kvalitet til alle virksomheder i Aarhus. Ønsker I at maden leveres helt klar til servering, enten på kontoret eller i jeres egen kantine, så er vores frokostordning til jeres virksomhed i Aarhus bestemt noget for jer. 

Varieret firmafrokost til din virksomhed i Aarhus

I Aarhus kan I vælge mellem frokostordninger med forskellige menuer fra 10 gode og velrenommerede køkkener i forskellige prisklasser. På den måde kan I være sikre på en frokostordning, hvor der er noget til enhver smag. Vi har priser fra 42 kr. pr. kuvert.

I kan vælge at blive ved et af vores køkkener, hvis der er et af køkkenerne, som de ansatte i virksomheden foretrækker. I kan også vælge at skifte rundt mellem vores mange køkkener. På den måde får I en bred variation i jeres frokostordning til alle ansatte i jeres virksomhed i Aarhus.

Prøv et Firmasundt køkken

Med en Firmasund buffet støttes I i at tage de sunde valg og undgå de usunde. Der er sparet på fedtet, fokus på grove grøntsager og kulhydrater, fisk og så er kagen erstattet af frugt. Buffeten lever op til Fødevarestyrelsens 10 kostråd og evalueres løbende af vores diætist.

Foodworklogo

Foodwork har et ungt og dynamisk kokketeam, som holder til i Galten ved Aarhus. Kokkene udvælger og forarbejder selv alle råvarer - for din, deres og kvalitetens skyld. Buffeten er fyldt med danske livretter i en sund version tilsat inspiration fra alverdens køkkener. 

Firma -sund -ex -tagline -transparent -bg (2)

- et sundt initiativ af Frokost.dk


Sundhed på arbejdspladsen

Firmasund er en platform, der skræddersyer sundhedsforløb til virksomheder. Der arbejdes med hver enkelt medarbejders trivsel, fysisk og mentalt, men også med arbejdspladsens sociale sammenhold.

Firmasund tilbyder også aktiviteter som: Sundhedstjek og sundhedstest, diætistteambuildingforedrag fra sundhedseksperterfirmayoga mm. 

Send os dine oplysninger, så hører du fra os.