Har I kantine, og ønsker I besparelser? Prøv levering af frokost


Hvorfor vælge leveret frokost frem for egen kantine?  

Med en leveret frokostordning frem for egen drift af kantine slipper I for en masse udfordringer. Vores køkkener står for at lave en lækker og varieret menu til jer, og I kan skifte mellem dem, når I vil prøve noget nyt.

Vi sørger for service og tager dialogen med kokke og kurérer. I skal ikke tænke på levering, og I behøver ikke kantinepersonale, for maden er anrettet og klar til buffeten. Ønsker I alligevel kantinepersonale til at gøre buffeten klar, hjælper vi gerne med personale eller vikarer. I de fleste tilfælde er der også penge at spare ved at vælge udbringning af frokost frem for egen kantinedrift.

Leveret frokost kan være et godt alternativ til egen kantine, hvis I ønsker:

  • Besparelser

Vi kan oftest levere frokost billigere, end hvad det koster selv at drive kantine. Kontakt os hvis I ønsker at høre mere om mulighederne eller for et godt tilbud.

  • Større valgfrihed

Vi har et bredt udvalg af køkkener i forskellige prisklasser, som I frit kan skifte mellem, når I har lyst til variation. Se alle vores køkkener.

  • Varieret og fleksibel frokost

I kan skifte køkken, så ofte I vil, og I bliver derfor ikke trætte af en frokostbuffet uden variation. Vores køkkener er meget fleksible, og de stræber efter at tilpasse menuen til de spisendes ønsker. 

  • Mindre afhængighed

Vi sørger gerne for assistenter og vikarer, som kan hjælpe med at anrette frokostbuffeten i jeres kantine. Vi leverer frokosten og afhenter service dagen efter. Det er også muligt at afmelde frokostbuffeten i ferier.

Bestil en prøveuge

Ingen binding. Vælg mellem 24 køkkener i Storkøbenhavn og 10 køkkener i Aarhus og omegn. 

Send os dine oplysninger - så hører du fra en af vores konsulenter inden for 24 timer. Sammen gennemgår I mulighederne for en frokostordning på din arbejdsplads.