Frokostordning i
Herning

Vi gør en dyd ud af at forkæle og servicere Hernings virksomheder med velsmagende frokost. Hos os finder I et spændende og varieret udbud af nøje tilberedte frokostbuffeter til enhver smag. Vi leverer frokosten til direkte servering i kantinen eller arbejdslokalet – nemt og simpelt.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet af en af vores konsulenter inden for 24 timer. Sammen kan I gennemgå mulighederne for en frokostordning på din arbejdsplads.

Rigtig god dag

Venlig hilsen
Frokost.dk

Prøv Danmarks mest varierede frokostordning. 100% uforpligtende!

Feltet virksomhed skal udfyldes
Feltet navn skal udfyldes
Hov, dette felt skal udfyldes
Feltet By skal angives
Feltet antal kurverter skal udfyldes

The form contains errors

 • {{validation.errorMessage}}

En lækker frokostordning til dit firma i Herning

Vores frokostordninger tilpasses den enkelte virksomheds behov og ønsker. Vælg jeres favoritter blandt en bred vifte af veltilberedte måltider til frokostpausen. I kan skifte køkken når som helst ved ønsket om at prøve nye, lækre måltider. I kan varmt anbefales at prøve en populær frokostordning fra Hårby Slagtehus. Den fås til en favorabel pris fra kun 43 kroner per kuvert, når moms og levering eksluderes. 

Vi har kunden i fokus

Vores vigtigste opgave er først og fremmest at efterleve kundens ønsker. Vi bestræber os på at opnå et serviceniveau, der er helt i top. Derfor tilbydes I en fast kontaktperson hos os. Vi tror på, at vi leverer optimalt ved at lytte til kunden, og vi er altid åbne for feedback, som du eller dine kollegaer måtte have. 

Har I virksomhed i Herning, og har I spørgsmål eller mangler information om vores ordning? I så fald er I meget velkomne til at kontakte vores kundeservice. Vores erfarne konsulenter vil med garanti kunne rådgive jer. Vi kan kontaktes per mail eller telefonisk mellem klokken 8 og 15.

H

Både levering og maden var super i denne uge, vi har intet haft at beklage os over, så TAK for mad!

- Pernille, frokostkunde (21.04.17)

Hårby Slagteren

Slagtermesteren hos Hårby Slagteren er garanten for, at det håndværksmæssige er i orden, når det gælder tilberedning af frokostbuffeten. Menuen er fyldt med klassisk danske retter og pålæg i særklasse.

Læs mere om Hårby Slagteren.

Kundefordele

 • Frokost fra et kvalitetskøkken
 • Få en fleksibel frokostordning
 • Afgiv ekstrabestillinger
 • Et stærkt serviceteam
 • Fast kontaktperson
 • Priser fra 43 kr. pr. kuvert
 • Frokost tilpasset jeres ønsker

App og kunde­univers

Gør det nemt at holde styr på frokostordningen

 • Til- og frameld jer frokosten fra dag til dag eller i en længere periode
 • Se de kommende dages menu
 • Vurder frokosten med stjerner
 • Tilkøb frugt, mælk mm.

Frokostordningen tilpasses jeres behov. Nemt og fleksibelt!

Velsmagende firmafrokost af anerkendte kokke

For at skabe et så bredt udvalg af frokostmåltider som muligt samarbejder vi med mere end 50 anerkendte køkkener. Fælles for køkkenerne er et højt niveau og stort fokus på kvalitet. I kan frit vælge mellem køkkenerne fra måltid til måltid.

Buffeterne udføres af professionelle kokke med flair for æstetiske anretninger og velsmagende råvarer. Vi samarbejder med kokke med mange års erfaring for at opnå glade og mætte kunder.

Sund og nærende frokostordning

Den rette kost kan få stor betydning for drivet og overskuddet i en virksomhed. På en travl arbejdsdag kan mange være tilbøjelige til at spise hurtige kulhydrater, og det er en skam, synes vi. Det synes vi især, fordi de hurtige kulhydrater nemt kan undgås ved brug af vores ordning.

Vi vil gerne tilbyde din virksomhed en sund kost med nærende råvarer, der giver jer ekstra energi til små som store arbejdsopgaver. Vi håber at kunne gøre ethvert frokostmåltid til noget, du og dine kolleager ser frem til og glædes over hver dag.  

1
Variation
Variation
Skift køkken så ofte du vil
2
Kvalitet
Kvalitet
Vi kvalitetstester alle køkkener
3
Fleksibilitet
Fleksibilitet
Frokostordning tilpasset dig
4
Tryghed
Tryghed
Kundeservice i top
Søgning