Frokostordning i Horsens

Vi tilbyder en sund, varierende og lækker frokostordning til alle virksomheder i Horsens. Ønsker I at få maden leveret helt klar til servering, så er vores frokostordning i Horsens bestemt noget for jer.

Hos os kan I vælge mellem en frokostordning fra 4 rigtig gode køkkener i Horsens: HBK Café, Vejle Smørrebrød, Vonge Kro og Hårby Slagteren. På den måde kan I være sikre på en frokostordning, hvor der er noget til enhver smag. Vi har priser fra 43 kr. pr. kuvert.

Varieret firmafrokost

I kan vælge at blive ved det ene af vores køkkener, men I kan også vælge at skifte rundt mellem dem alle 4, for at få masser af variation i jeres frokostordning til alle ansatte i jeres virksomhed i Horsens. Vi anbefaler jer dog at blive ved et køkken i mindst fire uger for at opleve køkkenets fulde potentiale.

Prøv et nyt køkken


350 (1)

Hos Vejle Smørrebrød er maden klassisk dansk, og altid tilberedt med friske råvarer fra sæsonen. Selvom navnet antyder, at køkkenet kun laver smørrebrød, får I en rigtig lækker frokostbuffet med både varm ret, salatbar, ost, pålæg, groft brød, rugbrød og selvfølgelig kage.

God appetit!

Læs om Vejle Smørrebrøds lækre frokost.

Vi driver en skole i Indien

Gyngendebørn

Siden 2011 har vi drevet en skole i Sydindien. På skolen er der 65 elever i alderen 3-6 år. Der er 4 dygtige lærerinder, som underviser i bl.a. engelsk, tamilsk og matematik. Skolens tilgang er "læring gennem leg", så børnene får ofte lov at synge, danse og optræde eller tage en gyngetur på skolens legeplads, som vi har doneret til dem.

Se en kort film fra skolen. 

Send os dine oplysninger, så hører du fra os.