Frokostordning i
Horsens

Vi leverer serveringsklar firmafrokost til tiden i hele Horsens. Velsmagende mad lige til at spise - hver dag. Med vores fleksible ordning vælger I selv, om I vil have jeres frokost leveret til kantine eller kontor. Vi skræddersyr jeres frokostoplevelse.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet af en af vores konsulenter inden for 24 timer. Sammen kan I gennemgå mulighederne for en frokostordning på din arbejdsplads.

Rigtig god dag

Venlig hilsen
Frokost.dk

Prøv Danmarks mest varierede frokostordning. 100% uforpligtende!

Feltet virksomhed skal udfyldes
Feltet navn skal udfyldes
Hov, dette felt skal udfyldes
Feltet By skal angives
Feltet antal kurverter skal udfyldes

The form contains errors

 • {{validation.errorMessage}}

Vi tilbyder en varieret frokostordning til hele Horsens

Det er vores overbevisning at god mad er vejen til alle menneskers hjerter. Og mad er ikke bare noget der skal fyldes på uden omtanke. Lækker mad skal være en fryd for både øje og gane - det er grundlaget for vores koncept.

Vi har nøje udvalgt de bedste leverandører, vi har kunnet finde, og alle virksomheder i Horsens kan vælge mellem hele fire køkkener! Dedikerede kokke sammensætter vores spændende menuer, så at der er noget for enhver smag. Med retter fra 43 kr. pr kuvert har vi gjort alt for at stå fast på både pris og kvalitet.

 

Vi forkæler jeres medarbejdere i Horsens

Når I vælger vores frokostordning, kan I koncentrere jer om det I er bedst til, og hver dag kan I sætte jer til bords til en ny gastronomisk oplevelse! For at gøre det hele endnu nemmere for jer, har vi udviklet et særligt kundeunivers, hvor I nemt kan klikke jer ind på ugens menu, og danne jer et overblik over jeres bestillinger.

I får også en fast kontaktperson, for at give jer en jordnær og personlig oplevelse. På den måde sikrer vi et højt serviceniveau og glade kunder. Skulle I have særlige ønsker i forhold til allergier eller andre behov, lytter vi også gerne til det. Desuden laver vi hver uge tilfredshedsundersøgelser og arbejder tæt sammen med vores køkkener om at leve op til jeres standarder.

Vi glæder os til at levere jeres mad!

Sammensæt frokostordningen ud fra vores mange køkkener

Se udvalg

Kundefordele

 • Skift mellem 4 kvalitetskøkkener
 • Skift køkken med en uges varsel
 • Få en fleksibel frokostordning
 • Afgiv ekstrabestillinger
 • Et stærkt serviceteam
 • Fast kontaktperson
 • Priser fra 43 kr. pr. kuvert
 • Frokost tilpasset jeres ønsker

App og kunde­univers

Gør det nemt at holde styr på frokostordningen

 • Til- og frameld jer frokosten fra dag til dag eller i en længere periode
 • Se de kommende dages menu
 • Vurder frokosten med stjerner
 • Tilkøb frugt, mælk mm.

Frokostordningen tilpasses jeres behov. Nemt og fleksibelt!

1
Variation
Variation
Skift køkken så ofte du vil
2
Kvalitet
Kvalitet
Vi kvalitetstester alle køkkener
3
Fleksibilitet
Fleksibilitet
Frokostordning tilpasset dig
4
Tryghed
Tryghed
Kundeservice i top

Lad os dele vores passion med jer

Det er vigtigt for os at tilbyde en fleksibel ordning, som passer til jeres behov. Derfor kan I frit vælge mellem vores fire køkkener, eller i kan vælge et, som I bliver særligt glade for. Og I kan altid ændre mening. Mulighederne er nærmest uendelige.

Vi elsker mad og serverer kun mad, som vi selv gerne vil spise. Vores menuer indeholder alt fra varme retter, til fyldige salater, lækkert pålæg og friskbagt brød. I kan også vælge at forkæle jeres medarbejdere med lækkerier som oste, frugt og kage. Det er vores mission at gøre hver dag til en fest.

Fra verdenskort til menukort i Horsens

Vi ønsker at jeres personale skal gå forventningsfulde til frokostbordet hver dag - og mætte og glade derfra, med fornyet energi til resten af arbejdsdagen. Vi er overbeviste om at værdsatte medarbejdere præsterer bedst. Med vores ordning tager vi højde for at smag og behov ikke er ens for alle, og vi lytter til jeres ønsker. Jeres madglæde er vores levebrød. Derfor går vi ikke på kompromis.

Søgning