Frokostordning i København

Vi tilbyder varieret, lækker firmafrokost af høj kvalitet til virksomheder i København. Ønsker I at få maden leveret helt klar til servering, så er vores frokostordning til jeres virksomhed i København bestemt noget for jer. 

Varieret firmafrokost til din virksomhed i København

I København kan I vælge mellem frokostordninger med forskellige menuer fra 24 gode og velrenommerede køkkener i forskellige prisklasser. På den måde kan I være sikre på en frokostordning, hvor der er noget til enhver smag. Vi har priser fra 40 kr. pr. kuvert.

I kan vælge at blive ved et af vores køkkener, hvis der er et af køkkenerne, som I foretrækker, men I kan også vælge at skifte rundt mellem vores mange køkkener. På den måde får I en bred variation i jeres frokostordning til alle ansatte i jeres virksomhed i København. 

Prøv et Firmasundt køkken

Med de Firmasunde køkkener støttes I i at tage de sunde valg og undgå de usunde, så I får en sund firmafrokost til jeres virksomhed i København. Der er sparet på fedtet, fokus på grove grøntsager og kulhydrater, fisk og så er kagen erstattet af frugt.

10 Kopi

Merricks Catering er ideelt til dem, som ønsker en frokostordning med nordisk mad tilsat elementer fra fjerne himmelstrøg.

City Catering

City Catering laver en grøn varieret buffet til jeres firmafrokost. De bruger kun de bedste råvarer, som gerne er lokale. 

Annes _Gademad _hvidtlogo

Annes Gademad er inspireret af alverdens street food - især fra Asien. De laver også danske klassikere, men maden er sund, krydret og smagfuld.

Firma -sund -ex -tagline -transparent -bg (3) 
- et sundt initiativ af Frokost.dk


Sund frokost

Buffeten fra de Firmasunde køkkener lever op til Fødevarestyrelsens 10 kostråd. Maden godkendes og evalueres løbende af vores kliniske diætist. På den måde er I sikret en sundere firmafrokost til jeres virksomhed i København. 

Sundhed på arbejdspladsen

Firmasund er en platform, der skræddersyer sundhedsforløb til virksomheder. Der arbejdes med hver enkelt medarbejders trivsel, fysisk og mentalt, men også med arbejdspladsens sociale sammenhold. Firmasund tilbyder også aktiviteter som fx:

Send os dine oplysninger, så hører du fra os.