City Catering

Sæsonbestemt frokost af gode råvarer

City Catering drives af Hesham og Jacob som har tårnhøje krav til de friske og gerne lokale råvarer, de de bygger frokosten op omkring. De har mere end 15 års erfaring med catering og en umættelig fælles glæde for mad. City Catering laver en varieret og sæsonbetonet buffet inspireret af både danske og sydlandske madtraditioner. Buffeten er Firmasund godkendt, hvilket betyder, at den lever op til Fødevarestyrelsens 10 kostråd og er godkendt af en diætist.

Se tilvalgsmuligheder

Ugens menu

Varm ret "Jægergryde" med stegt gris, bacon, cocktailpølser i cremet paprikasauce med løg og champignon hertil serveres ris (G)(L)
Vegetarret Bagte rodfrugter vendt med perlebyg, persille og ramsløg (G)
Grøn salat Waldorff salat med 2 slags selleri, æbler, druer, hjertesalat og ristet valnødder (N)(L)
Salatbar Dagens salatbar
Pålægsbuffet Oksespegepølse med pickles, peberrod og brøndkarse (G)
Fuglekvidder med purløg (L)
Tunsalat rørt med skyr, friske krydderurter, peberfrugt og kapers
Crudité Variation af grøntsagsstænger
Varm ret Fransk hakkebøf 1 stk pr person serveres i lun bouillon med friske forårsurter, stegte kartofler og kold bearnaise creme (G)(L)
Vegetarret Pasta pepponata med rødløg, cherrytomat og rødvinseddike (G)
Grøn salat Grøn bønnesalat med syltede rødløg, marineret svampe og mild hvidløgsdressing med parmesan (L)
Salatbar Dagens salatbar
Pålægsbuffet Kamfilet med rødkål, appelsin og syltede æbler
Hot hønsesalat med bagte urter, spicy paprika og purløg (L)
Røget laks med spinatrøræg, tomat og urter (L)
Crudité Variation af grøntsagsstænger
Varm ret Tarteletter 2 stk pr person med kylling i frikassé med asparges, forårsløg, persille og purløg (G)(L)
Vegetarret Kartoffeltortilla bagt med løg, rosmarin, peberfrugt og gratineret med cheddar (G)(L)
Grøn salat Grønne blade vendt med blåbær, honningmelon, soltørret tomat, ristede kerner, friske urter og mild dijon vinegrette (L)(N)
Salatbar Dagens salatbar
Pålægsbuffet Wienersalat rørt med ravigotte, kartoffel, rødløg og purløg (G)(L)
Roastbeef med remoulade, ristet løg og surt (G)(L)
Stykker af hvid fisk med salsa verde og urtesalat
Crudité Variation af grøntsagsstænger
Varm ret Lukket
Vegetarret
Grøn salat
Salatbar
Pålægsbuffet
Kage
Varm ret Italiensk pasta bolognese med oksekød, tomat, rodfrugter, oregano hertil serveres pasta penne i olivenolie (G)
Vegetarret Grøntsagstærte med torvets friske urter, butterdej og æg (G)(L)
Grøn salat Tomat og mozzarella salat med salatløg , basilikum og olivenolie (L)
Salatbar Dagens salatbar
Pålæg Nye kartofler med ristet bacon, tomat, mayonnaise og purløg (L)
Æggesalat rørt med karry og pyntet med karse (L)
Rejesalat rørt med skyr, dild, asparges og citron (L)
Crudité Variation af grøntsagsstænger

Køkkenet tilbyder

Pristrappe 10-24 pers. 54 kr. 25-50 pers. 52 kr. 51+ pers. 50 kr.
Min. antal 10
Varm ret flueben og varm vegetarret
Grøn salat flueben m. grove grøntsager
Rig salat -
Salatbar flueben m. grove grøntsager
Pålæg flueben 3 slags, heraf 1 m. fisk
Crudité flueben hver dag
Lyst brød flueben groft
Rugbrød flueben 
Smør flueben 
Sund snack flueben torsdag
Service Melamin/engangs

Kommentarer til køkkenet

09-12-2016 - Elizabeth - Kontaktperson
Dejlig mad i denne uge - innovativt - og flot serveret!

11-11-2016 - Anonym
Skøn mad:-)

28-10-2016 - Anonym
Super dejlig mad:-)

07-10-2016 - Anonym
Super dejlig mad igen i denne uge :-)

30-09-2016 - Anonym
Endnu en dejlig uge

23-09-2016 - Anonym
Skøn mad :-)

09-09-2016 - Anonym
Rigtig dejlig mad - vi er glade :-)

27-11-2015 - Anonym
I onsdags fik vi dejlig smørrebrød, skulle hilse fra alle mine kollegaer og sige, at det var helt fantastisk mad, vil I videregive det til leverandøren :))
God weekend til jer alle.
Mvh. Karen (Sjælsø Management)

 
×