Er I glade for den frokostbuffet, I får leveret?

 

Synes I, at den frokostbuffet I får leveret er lækker? Lever vores serviceniveau op til jeres forventninger? Jamen skal vi så ikke indgå en loyalitetsaftale, som I også får fordele af?

Bliv loyalitetskunde og få fordele deraf

Vi vil gerne belønne vores loyale kunder. Derfor tilbyder vi en række fordele til de af vores kunder, som indgår en loyalitetsaftale om at få leveret frokost fra et eller flere af vores mange køkkener.

I kan bl.a. vælge at få gratis firmafrugt, Firmasunde aktiviteter, brunch, julefrokost, sommerfest, grill-arrangement, mad fra specialkøkkener, billetter til events og meget andet. Spørg jeres kontaktperson, hvis I vil høre mere om valgmulighederne. Loyalitetstilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Som loyalitetskunder kan I stadig skifte køkken og ændre kuvertantal dagligt

Når vi har indgået en loyalitetsaftalen kan I, som altid, skifte frit mellem vores køkkener og ændre antallet af kuverter hver dag - helt som I plejer. I forpligter jer blot til at få jeres daglige frokost fra et af vores køkkener. 

Hvad får Frokost.dk ud af loyalitetsaftalen?

Vi, og de køkkener vi samarbejder med, får mulighed for at planlægge længere ud i fremtiden. Eksempelvis kan kokkene bedre planlægge og beregne indkøb af råvarer, hvis de ved hvor mange frokostspisende, de kan forvente.

Hvad med en prøveuge?

Ingen binding. Vælg mellem 24 køkkener i Storkøbenhavn og 10 køkkener i Aarhus og omegn. 

Send os dine oplysninger - så hører du fra en af vores konsulenter inden for 24 timer. Sammen gennemgår I mulighederne for en frokostordning på din arbejdsplads.