Frokostordning i
Odense

Gør firmafrokosten til dagens højdepunkt med en lækker og varieret frokostordning. Vi tilbyder en frokostordning af høj kvalitet til alle virksomheder i Odense og omegn og sørger for, at maden leveres frisk og klar til servering. Vi gør en dyd ud af at levere en god kundeservice, så dig og dine kolleger får en god og nærende frokostoplevelse, hvor maden leveres til tiden og med et smil på læben.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet af en af vores konsulenter inden for 24 timer. Sammen kan I gennemgå mulighederne for en frokostordning på din arbejdsplads.

Rigtig god dag

Venlig hilsen
Frokost.dk

Prøv Danmarks mest varierede frokostordning. 100% uforpligtende!

Feltet virksomhed skal udfyldes
Feltet navn skal udfyldes
Hov, dette felt skal udfyldes
Feltet By skal angives
Feltet antal kurverter skal udfyldes

The form contains errors

 • {{validation.errorMessage}}

Gør frokosten til en oplevelse i din virksomhed i Odense

I Odense og omegn tilbyder vi frokostordninger fra flere gode og velrenommerede køkkener. Med forskellige menuer at vælge imellem, sørger vi for at give vores kunder en frokostordning med plads til forskellige smagsoplevelser.

Vi mener, at frokosten skal være en oplevelse og mere end den kedelige leverdreng klapsammen. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en service med masser af plads til variation. Som kunde hos os har I mulighed for at mætte smagsløgene ved at skifte mellem vores forskellige køkkener i Odense. I kan også vælge at blive ved et af vores køkkener, hvis der er et af køkkenerne som I er særligt glade for. 

I Odense og omegn har vi priser fra 45 kr. pr. kuvert.

Sammensæt frokostordningen ud fra vores mange køkkener

Se udvalg

Kundefordele

 • Skift mellem flere kvalitetskøkkener
 • Skift køkken med blot en uges varsel
 • En fleksibel frokostordning
 • Mulighed for ekstrabestillinger
 • Et stærkt serviceteam
 • Fast kontaktperson
 • Priser fra 45 kr. pr. kuvert
 • Frokost tilpasset jeres ønsker

App og kunde­univers

Gør det nemt at holde styr på frokostordningen

 • Til- og frameld jer frokosten fra dag til dag eller i en længere periode
 • Se de kommende dages menu
 • Vurder frokosten med stjerner
 • Tilkøb frugt, mælk mm.

Frokostordningen tilpasses jeres behov. Nemt og fleksibelt!

1
Variation
Variation
Skift køkken så ofte du vil
2
Kvalitet
Kvalitet
Vi kvalitetstester alle køkkener
3
Fleksibilitet
Fleksibilitet
Frokostordning tilpasset dig
4
Tryghed
Tryghed
Kundeservice i top

Med øje for service og kvalitet – derfor skal du vælge en frokostordning hos os

Med en frokostordning hos os får dig og dine kolleger et nemt og lækkert frokostmåltid, hvor der er kredset om detaljerne. Lad en dygtig kok tilberede en smagfuld frokostbuffet til jer og brug frokostpausen på at nyde et lækkert måltid.

Det er vigtigt for os at vores kunder altid er glade og tilfredse med den service vi tilbyder. For at skabe den bedst mulige kundeservice, giver vi jer en fast kontaktperson, som sørger for, at I kan skræddersy en frokostbuffet alt efter jeres specielle ønsker.

Vi garanterer dig og dine kollegaer en lækker frokost til enhver smag. For at gøre frokosten til en spændende og tilfredsstillende oplevelse i jeres virksomhed, kan det være en god idé at variere frokostbuffeten fra tid til anden. Derfor tilbyder vi en service med god plads til at skifte imellem forskellige køkkener og menuer.

Frokostpausen bør være et tidsrum man bruger til at samle tankerne, genoplade batterierne og få energi til at fortsætte dagens hårde arbejde. Hos os er det derfor i højsædet at sørge for, at vores kunder får en appetitlig og nærende frokostbuffet af høj kvalitet - leveret lige til døren og klar til servering.

Søgning