Forsød jeres frokostordning - kombinér vores frokostleverandører


Frokostordning med spændende smagsoplevelser

Vi ved, hvor vigtigt det er, at jeres frokostordning ikke bliver ensformig, men derimod er varieret og spændende og ind i mellem byder på lækre små overraskelser, som forsøder hverdagen. 

Forkæl dine medarbejdere med variation og overraskelser 

Hvilken medarbejder vil ikke føle sig forkælet, hvis der er sushi på menuen om fredagen eller indisk om tirsdagen? Eller hvad med at slå et slag for jeres sundhed i 3 måneder med en sund pakke, som kombinerer køkkener, der har fokus på sund og nærende kost?

Eksotiske specialkøkkener

Vi vil gerne give jer mulighed for at opleve den store variation, vi kan tilbyde jer på baggrund af de mange køkkener, vi samarbejder med.

Ud over vores almindelige frokostkøkkener, har vi nemlig også et bredt udvalg af køkkener, som laver spændende, eksotisk eller speciel mad, der er ud over det sædvanlige. De køkkener kalder vi specialkøkkener, og flere af dem indgår i vores Rundturspakker. 

Rundturspakker i København

 

Den Firmasunde - masser lækre sunde retter

Skærmbillede 2016-11-25 Kl . 14.25.03 

Den klassiske - traditionel frokost med et pift

Skærmbillede 2016-11-25 Kl . 14.25.53

Den internationale - globalt, spicy og spændende

Skærmbillede 2016-11-25 Kl . 14.29.42

Den prisbevidste - kvalitet med økonomisk sans

Skærmbillede 2016-11-25 Kl . 14.32.34

Udskriv Rundturspakkerne for København. Priserne er udregnet med udgangspunkt i det mindste antal kuverter, de enkelte køkkener leverer til (dsv. øverste trin i køkkenernes pristrappe) x perioden hvori Rundturspakken løber. Alle priser er ekskl. moms og levering.

Lav jeres egen pakke

I kan vælge mellem de pakker, vi har sammensat, eller selv sammensætte jeres egen pakke - vi skræddersyr dem gerne til jeres ønsker eller behov. Det er ikke et krav, at både almindelige køkkener og specialkøkkener skal indgå - I må mixe dem, ligesom I ønsker.

Prøv vores Rundturspakker

Oplev en frokost ud over det sædvanlige. Fx 3 eller 4 måneder med et bredt udvalg af forskellige køkkener. Vælg én af vores Rundturspakker eller sammensæt jeres egen. 

Send os dine oplysninger - så hører du fra en af vores konsulenter inden for 24 timer. Sammen gennemgår I mulighederne for en frokostordning på din arbejdsplads. 

Har du spørgsmål?

Kontakt kundeservice mandag-fredag mellem 8.00-15.00

Tlf. 39 20 97 00