Frokostordning i
Silkeborg

Vi leverer serveringsklar frokost, tilberedt af gode, friske råvarer til alle firmaer i Silkeborg. Vores ordning er for jer, der ønsker en varieret og velsmagende frokost af den bedste kvalitet. I vælger selv om levering skal ske til jeres kantine eller direkte til jeres kontor.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet af en af vores konsulenter inden for 24 timer. Sammen kan I gennemgå mulighederne for en frokostordning på din arbejdsplads.

Rigtig god dag

Venlig hilsen
Frokost.dk

Prøv Danmarks mest varierede frokostordning. 100% uforpligtende!

Feltet virksomhed skal udfyldes
Feltet navn skal udfyldes
Hov, dette felt skal udfyldes
Feltet By skal angives
Feltet antal kurverter skal udfyldes

The form contains errors

 • {{validation.errorMessage}}

Lad os forkæle jeres medarbejdere i Silkeborg

Vi brænder for god mad, og vi brænder for glade kunder. Derfor tør vi godt love at vi har noget for alle smagsløg. Vi ser frokosten som dagens højdepunkt, og det er vores største ønske, at jeres medarbejdere hver dag går fra bordet med fornyet energi. Glade medarbejdere sikrer jeres firma de bedste resultater!

Med vores frokostordning kan I fokusere på det, I er bedst til, og lade os stå for den daglige madglæde. Vores buffet er som regel bygget op omkring en varm ret, men der vil også være forskellige salater, friskbagt brød og lækkert pålæg på menuen. Der er også mulighed for ost, kage eller frugt på tallerkenen. Vi ønsker at gøre hver dag til endnu en smagfuld oplevelse, hvad enten det er mandag eller fredag.

Fleksibel frokostordning til alle virksomheder i Silkeborg

Lad os stå for jeres frokost, og vi lover at gøre os umage for at møde jeres behov. I Silkeborg kan vi tilbyde et varieret menukort med hele tre køkkener, og prisen starter på kun 43 kr. pr. kuvert.

Vi samarbejder udelukkende med håndplukkede kvalitetskøkkener, med fokus på gode og friske råvarer. Enten kan I skifte mellem vores tre køkkener, eller I kan vælge ét, hvis I bliver særligt glade for et specifikt køkken.

Vores ordning er fleksibel og I kan altid ændre mening.

Vi kan friste med alt fra traditionelt dansk smørrebrød til mere eksotiske specialiteter. God mad er en smagssag, og vi lægger stor vægt på at der skal være noget for alle. Har jeres medarbejdere allergier, eller andre specielle hensyn, så finder vi også ud af det.

Sammensæt frokostordningen ud fra vores mange køkkener

Se udvalg

Kundefordele

 • Skift mellem 3 kvalitetskøkkener
 • Skift køkken med en uges varsel
 • Få en fleksibel frokostordning
 • Afgiv ekstrabestillinger
 • Et stærkt serviceteam
 • Fast kontaktperson
 • Priser fra 43 kr. pr. kuvert
 • Frokost tilpasset jeres ønsker

App og kunde­univers

Gør det nemt at holde styr på frokostordningen

 • Til- og frameld jer frokosten fra dag til dag eller i en længere periode
 • Se de kommende dages menu
 • Vurder frokosten med stjerner
 • Tilkøb frugt, mælk mm.

Frokostordningen tilpasses jeres behov. Nemt og fleksibelt!

Jeres madglæde er vigtig for os

Når I vælger vores frokostordning, får I en tryg og god aftale, som I kan stole på. Vi leverer til tiden, til jeres firma i Silkeborg. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe, enten via vores app, eller pr telefon, hvis I har særlige ønsker, eller hvis der opstår spørgsmål. Desuden får I en fast kontaktperson, som lærer jer og jeres behov at kende. På den måde kan vi optimere vores service - og jeres tilfredshed.

Jeres oplevelse er vigtig for os. Derfor laver vi hver uge tilfredshedsundersøgelser, og vi samarbejder tæt med vores køkkener for at tilgodese kundernes behov. Glade kunder er vores levebrød.

1
Variation
Variation
Skift køkken så ofte du vil
2
Kvalitet
Kvalitet
Vi kvalitetstester alle køkkener
3
Fleksibilitet
Fleksibilitet
Frokostordning tilpasset dig
4
Tryghed
Tryghed
Kundeservice i top
Søgning