Frokostordning i
Skanderborg

Gør arbejdsdagen for dig og dine kolleger lidt bedre med en lækker og varieret firmafrokost af høj kvalitet. Vi tilbyder frokostordninger til alle virksomheder i Skanderborg og sørger for, at maden leveres klar til servering. Vores service ydes med et skarpt øje for, at frokosten på en travl arbejdsplads skal være en nem, lækker og nærende oplevelse.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet af en af vores konsulenter inden for 24 timer. Sammen kan I gennemgå mulighederne for en frokostordning på din arbejdsplads.

Rigtig god dag

Venlig hilsen
Frokost.dk

Prøv Danmarks mest varierede frokostordning. 100% uforpligtende!

Feltet virksomhed skal udfyldes
Feltet navn skal udfyldes
Hov, dette felt skal udfyldes
Feltet By skal angives
Feltet antal kurverter skal udfyldes

The form contains errors

 • {{validation.errorMessage}}

Lad frokosten være dagens højdepunkt i din virksomhed i Skanderborg

I Skanderborg tilbyder vi frokostordninger fra 7 gode og velrenommerede køkkener. I kan således frit vælge imellem forskellige menuer i forskellige prisklasser og sikre jer en frokostordning, hvor der er plads til enhver smag.

Vi ynder at yde en service, der giver plads til variation. Derfor kan I frit vælge at skifte rundt mellem forskellige køkkener i Skanderborg, hvis I har lyst til at smage på lidt forskelligt. I kan også vælge at blive ved et af vores køkkener, hvis der er et køkken som I foretrækker. På den måde tilbyder vi en bred variation i jeres frokostordning, der tilgodeser forskellige ønsker og behov.

I Skanderborg har vi priser fra 42 kr. pr. kuvert.

Sammensæt frokostordningen ud fra vores mange køkkener

Se udvalg

Kundefordele

 • Skift mellem 7 kvalitetskøkkener
 • Skift køkken med en uges varsel
 • Få en fleksibel frokostordning
 • Afgiv ekstrabestillinger
 • Et stærkt serviceteam
 • Fast kontaktperson
 • Priser fra 42 kr. pr. kuvert
 • Frokost tilpasset jeres ønsker

App og kunde­univers

Gør det nemt at holde styr på frokostordningen

 • Til- og frameld jer frokosten fra dag til dag eller i en længere periode
 • Se de kommende dages menu
 • Vurder frokosten med stjerner
 • Tilkøb frugt, mælk mm.

Frokostordningen tilpasses jeres behov. Nemt og fleksibelt!

Kundeservice, variation og kvalitet – derfor skal du vælge os

Når du vælger en frokostordning hos os, er du sikret et nemt og lækkert frokostmåltid for hele din arbejdsplads. Vi sørger for, at en dygtig kok laver en indbydende frokostbuffet klar til jer. Alt I skal gøre er at tage en velfortjent pause fra arbejdet og nyde et godt måltid når der er frokostpause.

Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse. Derfor arbejder vi i tæt samarbejde med vores kunder, køkkener og kurerer for at finde den bedst mulige løsning. I får en fast kontaktperson, som kender jeres ønsker og behov. Således har I som kunder mulighed for at skræddersy en frokostordning, der passer til lige netop jeres virksomhed.

Hos os er du garanteret en varieret frokost til enhver smag. Får I lyst til at prøve noget nyt, har I rig mulighed for at prøve en frokostbuffet fra en af vores andre køkkener i Skanderborg. Det stiller smagsløgene tilfredse og gør frokostpauserne lidt sjovere og mere spændende, at frokostbuffeten varierer en gang imellem.

Frokosten er et vigtigt måltid. Det er gennem en god frokost, at man genoplader sine batterier og får energi til at fortsætte dagens arbejde. Hos os er det derfor vigtigt, at vores kunder får en lækker og nærende frokostbuffet af høj kvalitet.

1
Variation
Variation
Skift køkken så ofte du vil
2
Kvalitet
Kvalitet
Vi kvalitetstester alle køkkener
3
Fleksibilitet
Fleksibilitet
Frokostordning tilpasset dig
4
Tryghed
Tryghed
Kundeservice i top
Søgning