Hvad er prisen på en velsmagende frokostordning?

 

Hos os betaler I det samme for jeres frokostordning, som hvis I handler direkte med hver enkelt køkken.

Hvordan kan det lade sig gøre?  

Det er muligt, fordi både vi og køkkenerne opnår stordriftsfordele, når vi arbejder sammen om frokostordningen. Køkkenerne fokuserer på at lave velsmagende og nærende mad, mens vi fokuserer på at levere god service, at levere maden til tiden og hjælpe når der opstår problemer. Dette giver en masse ekstra fordele for begge parter.

Sådan udregner I jeres daglige pris på frokostordningen

Udregnpriser _cirkler _farvet Baggrund (2)

Se leveringsprisen i jeres område

I København og Nordsjælland kører vi med en flatrate leveringspris. Det vil sige, at I betaler det samme i levering, uanset hvilket køkken I vælger. 

I alle jyske områder er priserne differentierede alt efter hvilket køkken, I vælger.

Se leveringspriserne her: 

Hvad får I for servicekontingentet?

Til ovenstående pris kommer også et månedligt servicekontingent på 475 kr. Servicekontingentet dækker alle de fordele, I får ved at være kunde hos os:

  • I kan frit skifte mellem vores køkkener, mens vores serviceteam tager sig af al kontakt til køkkener og transportører.
  • Vi besvarer jeres opkald indenfor 5 sekunder.
  • Vi besvarer mails samme dag, hvis vi har fået dem inden kl. 14.00.
  • I får med jævne mellemrum et gratis besøg af en af vores kundeansvarlige, som sørger for, at jeres frokostordning er tilpasset jeres behov og ønsker.

 

Alle priser på www.frokost.dk er eksklusiv moms. Det er muligt at fratrække moms på frokostordning. Læs mere om beskatning af frokostordninger.

Bestil en prøveuge

Ingen binding. Vælg mellem 24 køkkener i Storkøbenhavn og 10 køkkener i Aarhus og omegn. Fx Meyers Køkken, Teddy's Cantine, Nordic Catering, Foodwork...

Send os dine oplysninger - så hører du fra en af vores konsulenter os inden for 24 timer. Sammen gennemgår I mulighederne for en frokostordning på din arbejdsplads.