Om Frokost.dk


Vi tilbyder god mad fra mere end 40 køkkener i Danmark. Vi leverer frokostordninger til virksomheder i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Vejle, Herning og Horsens. I alt blev det til mere end 2 mio. måltider i 2016. Vores kundetilfredshed er 9,4 ud af 10 på trustpilot.dk.

 

Få et uforpligtende tilbud på en frokostordning. Send jeres kontaktoplysninger, så hører I fra os

Mad til tiden

Vi ved, hvor vigtigt det er, at frokostordningen er nem at gå til i en travl hverdag. Derfor gør vi os altid umage med at levere den bedste service.

Vi garanterer, at maden leveres til tiden, ellers er leveringen gratis. I 2016 lykkedes det i 99% af tilfældene, men vi arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre. Skulle det ske, at I ikke har fået al den mad, I har bestilt, er vores "ambulance" altid klar til hurtigt at levere den mad, I mangler.

Et dygtigt serviceteam

Det skal være nemt og trygt at bestille og ændre sin frokostordning. Derfor sidder vores serviceteam dagligt klar ved telefonerne for at hjælpe jer. De kan kontaktes mandag-fredag kl. 8.00-15.00 på 39 20 97 00 eller på [email protected]

Vores app gør det nemt

Med vores app kan I nemt holde styr på frokostordningen. Via app'en kan de frokostspisende til- og afmelde sig frokosten, se dagens eller ugens menu og vurdere frokosten med smileys. Den frokostansvarlige kan også nemt få overblik over, hvilke ændringer folk har foretaget. 

Login i vores kundeunivers

Som kunde hos os, har I adgang til vores kundeunivers. Der får I nemt overblik over alle køkkenerne, I kan ændre jeres bestillinger, bestille ekstra varer som fx drikkevarer eller frugt, give køkkenet, Frokost.dk og transportøren karakter og se ugens menu. Det er også her, I holder styr på jeres brugere af vores app. Sådan ser kundeuniverset ud:

Kundeunivers

E .frokost -bestilling 

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev hver 6. uge og følg med i seneste nyt om jeres frokostordning

  • nyt om køkkener
  • gode tilbud
  • info om events
  • lidt om drift

Tilmeld dig nyhedsbrev (Sjælland)

Tilmeld dig nyhedsbrev (Jylland)

Se tidligere nyhedsbreve

Inspiration og nyheder

Følg os på de sociale medier: