CSR hos Frokost.dk - Frokost for Good


Frokost med god smag i munden

I 2011 startede vi, i samarbejde med NGO'en Periamma, et CSR-initiativ, som vi kalder Frokost for Good. Nærmere bestemt driver vi en skole i landsbyen Gingee i det sydlige Indien.

Vi har fra begyndelsen ønsket at have nær kontakt til skolen, så vi i samarbejde med skolelederen Mr. Williams, lærerne og eleverne kan skabe et givende projekt. Det er vigtigt for os, at vi kan følge med i den daglige udvikling, ligesom det også er vigtigt for Mr. Williams, at han hører fra os jævnligt.

I januar 2013, februar 2015 og marts 2016 besøgte vi skolen, og det var en rigtig stor oplevelse at se det hele med egne øjne. Vi oplevede den store udvikling, der er sket, og de hørte også om, hvordan vi hos Frokost.dk kan bidrage mere til den fortsatte udvikling. 

Som kunde bidrager du

Som kunde hos os, er du med til at støtte vores CSR-initiativ Frokost for Good. Vi donerer nemlig 5 øre pr. solgte frokostkuvert pr. dag til at drive skolen. Hvert år samler vi ca. 100.000 kr. ind alene gennem vores indtægter fra salg af frokostkuverter. Beløbet går bl.a. til de ansattes løn, frokost til eleverne, skoleuniformer, renovering af klasselokaler, nyt legetøj og skolebøger. 

Pigeiuniform  Lærerinder  Børn 

Smukpige2

Frokost.dk Pre Primary School

Eleverne på skolen er 2-6 år, og der er ca. 65 elever. De kommer fra området lige omkring skolen - en fattig landsby, hvor de fleste familier ikke har meget at gøre godt med. På skolen har eleverne daglig kontakt med voksne, som støtter dem og følger deres udvikling og læring. Eleverne har fag som engelsk, tamilsk og matematik, men også mere kreative fag som sang, musik og dans. Den pædagogiske tilgang til børnene bygger på læring gennem leg.

Oplev stemningen på skolen - tag et kig på vores video derfra

Læs mere om  Frokost for Good og se flere billeder.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev hver 6. uge og følg med i seneste nyt om jeres frokostordning

  • nyt om køkkener
  • gode tilbud
  • info om events
  • lidt om drift

Tilmeld dig nyhedsbrev (Sjælland)

Tilmeld dig nyhedsbrev (Jylland)

Se tidligere nyhedsbreve

Opstartstilbud

Er I min. 5 spisende, kan I få 20% rabat på første måneds frokost hos Frokost.dk, hvis I indgår en 4 måneders aftale. En måned beregnes som 20 leveringsdage. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud.

Tlf. 39 20 97 00