Vi donerer mad til Mændenes Hjem


I 2015 leverede vi over 2 millioner frokostkuverter til cirka 450 kunder i Danmark. For en sikkerheds skyld har vi altid en vogn standby med ekstra mad, hvis uheldet skulle være ude og en kunde mangler en ret til dagens menu. Vi vil nemlig gerne være helt sikre på, at alle vores kunder kan nyde deres frokost helt efter planen. Det betyder, at der for det meste er mad til overs, fordi 99 % af alle kunder får alt deres mad og til tiden.

Når der er for meget mad, donerer vi det til Mændenes Hjem på Vesterbro.  

 

Et helle fra gaden

Brugerne af mændenes hjem tilbydes social støtte, omsorg, råd og vejledning og ikke mindste mad. Maden kommer blandt andet fra Frokost.dks køkkener, og den serveres i Mændenes Hjems natcafé. Et godt måltid er en uundværlig del af brugernes hverdag, og netop derfor er der flest brugere i huset omkring de tidspunker, hvor maden udleveres. Der kommer antallet af brugere op på mellem 80-100 mennesker, og som Afdelingsleder Dannie Hansen ved Kontaktstedet Mændenes Hjem forklarer, kan manglende mad give uro i huset:

"Går brugerne forgæves i forhold til mad er der 'ballade'. Det betyder rigtig meget - ikke så meget når maden er der, men når den IKKE er der, så får vi at høre for det."


God mad giver god stemning

Den mad vi donerer fra Frokost.dk er meget vigtig for Mændenes Hjem, fordi netop maden er med til at give brugerne en bedre hverdag. Dannie Hansen forklarer: 

"Når basale behov som mad, bad, tøj og søvn samt mulighed for et lyttende øre opfyldes - er der ofte god stemning".

Mange af brugerne er psykisk sårbare og kan nemt påvirkes negativt af problemer med eksempelvis økonomi, sult, manglende stoffer, manglende søvn, familiære problemer eller noget så simpelt som vejret.

Hos Frokost.dk er vi glade for, at vi, sammen med vores kunder og køkkener, kan donere mad til Mændenes Hjem og bidrage med et godt måltid mad til brugerne. På den måde kan vi sammen gøre en lille forskel i deres hverdag.

 

Mændeneshjem _umb4

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev hver 6. uge og følg med i seneste nyt om frokostordningen

  • nyt om køkkener
  • gode tilbud
  • info om events
  • lidt om drift

Tilmeld dig nyhedsbrev (Sjælland)

Tilmeld dig nyhedsbrev (Jylland)

Se tidligere nyhedsbreve

Inspiration og nyheder

Følg os på de sociale medier: