Få uforpligtende tilbud

Sund frokost på arbejds­pladsen med Firma­sund

Firmasund er en del af Frokost.dk, og herigennem tilbyder vi frokost fra en række køkkener, vis buffet er "Firmasund godkendt". Det betyder, at deres buffet er tænkt sundere - dog uden at gå på kompromis med smagen.

Sund frokost med Firmasund

Firmasund er en del af Frokost.dk, og herigennem kan I få en frokostbuffet, som er ”Firmasund godkendt”. Det betyder, at de Firmasunde køkkener har planlagt og lavet jeres frokost med sundhed for øje. På den måde kan I nemt træffe et sundt og nærende frokostvalg.

Frokostbuffet godkendt af en diætist

Firmasunde køkkener er godkendt af en klinisk diætist fra Firmasund, som løbende rådgiver køkkenet ift. sammensætning af menuen. Der arbejdes med udgangspunkt i Fødevarestyrelsens 10 kostråd.

Med en Firmasund frokost vil I derfor opleve, at der er fokus på;

  • Mange grøntsager – især de grove men også de fine
  • Flere fuldkorn og fibre fx i brød, pasta og ris (brune, vilde) samt grovere alternativer
  • Reduceret fedtindhold fx i dressinger, kød, saucer og pålægssalater
  • Flere sunde fedtkilder fx olier, nødder, fisk mm.
  • Mindre madspild med omtanke for mængder (dog uden I går sultne fra buffeten)
  • Øget bæredygtighed og omtanke for sæson
  • Variation, nytænkning og høj råvarekvalitet

Alle kan spise med, for frokostbuffeten er stadig helt, som I kender den - den er blot blevet en tand sundere.

Sund og smagfuld frokost

Det Firmasunde koncept er skabt til, at I kan vælge en frokost, hvor I ved, at der er tænkt på sundheden fra jord til bord. De Firmasunde køkkener går dog ikke på kompromis med smagsoplevelsen, menusammensætning, udbud eller kvalitet – så det får I altså ikke mindre af.

Endnu sundere frokost?

Hvis I ønsker jeres frokost endnu sundere, kan I udskifte den ugentlig kage med en lækker sund snack som fx friskskåret frugt, vaniljeskyr med mysli eller æblekompot. I kan også erstatte den varme kødret med en vegetarret, så I sparer lidt på mængden af kød og animalsk fedt.

Prøv de Firmasunde køkkener

Se de køkkener, som laver en Firmasund frokostbuffet:

København

Aarhus

I kan gøre mere selv!

Udover at få en sundere frokostordning, kan I selv sundhedsoptimere frokosten. Har I tænkt over, hvordan I kan påvirke medarbejdernes valg alt efter hvordan buffeten stilles op? Måske appellerer jeres tallerkener til at tage mere end hvad nødvendigt er?

Se 5 gode råd til, hvad I selv kan gøre

Få en ­sundheds­konsulent ­på besøg

Få en af Firmasunds sundhedskonsulenter på besøg i frokostpausen. Her vil I høre om de Firmasunde køkkener og få rådgivning om, hvordan I selv kan sundhedsoptimere jeres frokost.

Er det tid til en sund arbejdsplads?

Med Firmasund som jeres sundhedspartner kan I blandt andet tilbyde sundhedstjek og et større sundhedsforløb på arbejdspladsen med flere aktiviteter.

Læs om Firmasund og bliv klogere på de Firmasunde sundhedsforløb, sundhedstjek og vores tilgang til sundhed. Du er også velkommen til at kontakte Line eller Heidi.

Søgning
  • Forside