Julefrokost i København ­og Århus

Se vores store udvalg af julefrokoster fra nogle af vores bedste køkkener i både Storkøbenhavn og Østjylland. Vi har noget for enhver smag.

Julefrokost

Den årlige julefrokost er der hvor kollegerne samles og det sociale samvær på arbejdspladsen bliver endnu bedre. Som en central del af en god julefrokost er den gode veltillavede julemad.

Igen i år byder flere af vores køkkener på lækre julemenuer til jeres julefrokost. Buffeterne indeholder alt hvad hjertet begærer, og der er både danske klassikere og mere utraditionelle og nytænkende retter at vælge imellem. Alt leveres anrettet og klar til at spise. 

Storkøbenhavn

I Storkøbenhavn kan du vælge mellem 6 forskellige julebuffeter. Vores dygtige kokke tilbyder alt fra traditionel dansk julemad, til nyt nordisk eller lækker juletapas.

Julefrokosten tilbydes i samarbejde med bl.a. Annes Gademad, Meyers Køkken og Kragerup & Ko og du kan se hele det lækre udvalg her:

Julefrokoster i Storkøbenhavn

Århus

Vælg mellem hele 8 forskellige buffeter som spænder fra "lidt, men godt" til Café Havets fiskeinspirerede julefrokost eller den helt store buffet med hele 26 forskellige ting.

Ricewood, Bistro Immervad, Hårby Slagteren, La Krem og Café Havet er klar til at levere jeres julefrokost. Du kan se hele udvalget her:

Julefrokost i Aarhus

Tak for din henvendelse

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Bestil din julefrokost

Har du spørgsmål til udvalget, eller vil du gerne bestille så kan du altid ringe til os på 39 20 97 00 eller skrive til os på frokost@frokost.dk.

Du kan også udfylde formularen herunder, og så hører du fra os hurtigst muligt.

Feltet skal udfyldes før du kan sende formularen
Feltet skal udfyldes før du kan sende formularen
Feltet skal udfyldes før du kan sende formularen

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Søgning
  • Forside