Få uforpligtende tilbud

Rundturs­pakker

Kombiner de eksotiske tilvalgskøkkener i en rundturspakke og få kulinariske oplevelser fra alle verdenshjørner.

Frokostordning med spændende smagsoplevelser

Vi ved, hvor vigtigt det er, at jeres frokostordning ikke bliver ensformig, men derimod er varieret og spændende og ind i mellem byder på lækre små overraskelser, som forsøder hverdagen. 

 

Forkæl medarbejderne med variation og overraskelser 

Hvilken medarbejder vil ikke føle sig forkælet, hvis der er sushi på menuen om fredagen eller indisk om tirsdagen? Eller hvad med at slå et slag for jeres sundhed i 3 måneder med en Firmasund pakke, som kombinerer køkkener, der har fokus på sund og nærende kost?

Eksotiske tilvalgskøkkener

Vi vil gerne give jer mulighed for at opleve den store variation, vi kan tilbyde jer på baggrund af de mange køkkener, vi samarbejder med.

Ud over vores frokostkøkkener, har vi nemlig også et bredt udvalg af køkkener, som laver spændende, eksotisk eller speciel mad, der er ud over det sædvanlige. De køkkener kalder vi tilvalgskøkkener, og flere af dem indgår i vores rundturspakker. 

Den Firma­sunde

Fra 56 kr.

Den klas­siske

Fra 54 kr.

Den inter­nationale

Fra 58 kr.

Den pris­venlige

Fra 47 kr.

Lav jeres egen rundturspakke

I kan vælge mellem de pakker, vi har sammensat, eller selv sammensætte jeres egen pakke - vi skræddersyer dem gerne til jeres ønsker eller behov. Det er ikke et krav, at både frokostkøkkener og tilvalgskøkkener skal indgå - I kan mixe dem, ligesom I ønsker.

 

Obs!

Priserne er udregnet med udgangspunkt i det mindste antal kuverter, de enkelte køkkener leverer til (dvs. øverste trin i køkkenernes pristrappe) x perioden hvori rundturspakken løber. Alle priser er ekskl. moms og levering.

*2,5 stk. pr. kuvert, str. L.
**3 stk. pr. kuvert, str. M.
***Taco Diner leverer til min. 20 kuverter, med mindre der er andre bestillinger samme dag. I så fald er 10 min. antal kuverter.

Udskriv rundturspakkerne for København

Søgning
  • Forside